fb artikel paars

Mindfulness leert je om bewust te leven in het nu, de aandacht geven aan waar je op dit moment mee bezig bent, zonder oordeel.  Je leert bewust te zijn van gedachten, gevoelens en lichamelijke sensaties. Verder leer je de gedachten als gedachten te zien en niet als waarheid, om ze te accepteren zoals ze zijn en om te weten dat ze ook weer weggaan.

Met de focus op het anders leren omgaan met gedachten onderscheidt mindfulness training zich van andere gedragstherapieën die zich richten op het veranderen van gedrag of van gedachten.

Diverse onderzoeken tonen aan dat mindfulness ook een positieve invloed heeft bij verschillende andere problemen. Zo is het effectief gebleken bij mensen met angst-, eet- of persoonlijkheidsstoornissen en bij mensen met depressies. Maar ook bij mensen met lichamelijke klachten als pijn geeft mindfulness verlichting.

Je krijgt: minder last van piekeren en zorgen, meer innerlijke rust en emotionele stabiliteit, meer energie en je voelt   je vitaler, een beter concentratievermogen, meer eigenwaarde en zelfvertrouwen.
Je kunt: beter met stress en werkdruk omgaan, beter je passies en doelen herkennen en meer genieten.
Je wordt: authentieker, meer jezelf, effectiever en meer tevreden

8 maandag avonden van 19.30-22.00 uur. Start 22 februari 2016.
Kosten: 295,- inclusief werkboek en usb-stick met alle meditaties
(indien nodig mag het in 2 delen betaald worden)
Locatie: La Toja (Meerstraat 8, Valkenswaard)
Trainer: Laila Visser (MySerenity.nl)

Wil je extra informatie of je inschrijven mail dan naar laila@myserenity.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Waarmee kan ik je helpen?