Wanneer:
28/01/2018 @ 10:00 – 12:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2018-01-28T10:00:00+01:00
2018-01-28T12:00:00+01:00
Waar:
Valkenswaard, Malpie (venbergseweg)
Kosten:
5,-
Contact:
Laila Visser
06-51751792

Stiltewandelingen

Een aantal keer per jaar organiseert My Serenity een stiltewandeling. Om stil te staan bij de natuur en in de natuur.  Al het moois ervaren wat elk seizoen te bieden heeft.
Maar om ook even stilstaan bij jezelf.  Door het lopen in stilte in de natuur kom je in contact met jezelf, je kunt beter aarden, de rust in jezelf vinden en in contact komen met je innerlijke stem, jouw wensen en jouw behoeftes. De buitenlucht is gezond en doet ons goed.  Na een wandeling voel je je anders, vitaler en wat meer ontspannen.

Tijdens een stilte wandeling stel je jezelf volledig open voor je zintuigen en ervaar je alles om je heen veel intenser. Je hoort de geluiden en de stilte, je ruikt de geuren, afhankelijk van het seizoen (en de route) kun je onderweg proeven uit de natuur en zie je meer, door met alle aandacht om je heen te kijken. Soms ontvang je bij aanvang een persoonlijke opdracht of tekst om je tijdens de wandeling op te bezinnen.  Iedere wandeling wordt stilgestaan bij en iets uitgelegd over het bijbehorende seizoen.

Iedereen kan deelnemen. Het wandeltempo is rustig.

Elke wandeling is anders. Een rustige meditatieve wandeling waarbij we volop gebruik zullen maken van onze zintuigen en waarin we gezamenlijk zullen vertoeven in stilte met de (natuur)geluiden om ons heen. Het horen van de vogels, het zien van de veranderende natuur,  het voelen en ruiken van het betreffende seizoen. Wandel je ook mee?

Zorg voor wandelschoenen die vies mogen worden en houdt rekening met regenachtig weer. Alleen als het heel hard regent, gaat een wandeling niet door.
Dit wordt dan op de dag / ochtend zelf nog bekend gemaakt via jouw opgegeven e-mailadres.

Neem ook altijd een plastic zak/ dekentje/kussen mee om op te zitten, als je dat zou willen tijdens een van de meditaties.malpie2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *