“To be beautiful means te be yourself.
You don’t need to be accepted by others. You need to accept yourself.”
Tich Nhat Hanh

Mijn coachingsessies zijn vooral gericht om jou dichter bij jezelf te brengen en op het versterken van jouw mentale en emotionele welzijn. Ik gebruik, in mijn coaching, verschillende technieken. Ik ga er vanuit dat de coach en de coachee gelijkwaardige partners zijn in het coachingsproces.

Samen gaan wij aan de slag met het ontdekken waar je energie van krijgt, wie jij werkelijk bent en wat jij in dit leven wilt brengen. We onderzoeken daarin hoe dat zich vertaalt naar jouw leven en de hoogte en diepte punten die je daar in tegen komt. Ik begeleid jou zodat je vanuit jouw innerlijke kracht beslissingen kunt maken die goed voor jou zijn. We staan stil bij de overtuigingen die jij jezelf hebt opgelegd en kijken waar nodig of we deze kunnen vervangen met nieuwe inzichten die jou verder brengen.

Wellicht kan 1 sessie al verhelderend en voldoende voor jou zijn. Vaak hebben we echter een aantal sessies (2 tot 3) nodig om echt tot diepgaande inzichten en of veranderingen te kunnen komen. De sessies kunnen plaatsvinden in mijn praktijk in Valkenswaard of op locatie, net wat jij fijn vindt.

Wandelcoaching.

Als je naar buiten gaat, gebeurt er iets met je. Je staat meer open en je lijf ontspant. En zodra je meer in beweging komt kan je meer loslaten. Herken je dit? Dan is wandelcoaching van MySerenity misschien iets voor jou.

Tijdens mijn wandelcoaching zijn de straat, het bos en het park mijn praktijkruimte.

Buiten zijn is goed tegen stress en je bent weg van je dagelijkse beslommeringen. Terwijl we door een mooie omgeving lopen, praten we over de dingen die jij tegenkomt in je dagelijks leven.   We nemen tijd om, letterlijk en figuurlijk, even stil te staan en om ons heen te kijken. Soms houd ik je een spiegel voor, de andere keer praten we over je voortgang of vraag ik je dieper in jezelf te kijken.

Tijdens de sessie maak ik gebruik van het letterlijk in beweging zijn, het voelen wat er in je lichaam gebeurt en de natuur helpt soms ook mee. Zo kunnen we spelen met het looptempo, ingaan op iets wat we onderweg tegen komen. Ook zal ik je uitnodigen om meer contact te maken met je eigen lichaam.

Wat voel je en wat neem je waar tijdens de wandeling?
Wat gaat er door je heen als je wandelt, of juist eens stilstaat bij een situatie in jouw leven?
Waar loop jij momenteel tegenaan, of waar loop je juist voor weg?
Herken jij patronen van jezelf en wil je daar al wandelend mee aan de slag?
Wat voel of ervaar jij als je een nieuw gebied bewandelt? Of is het veiliger het bekende pad te blijven volgen?
Hoe ga je om met de weersomstandigheden tijdens onze wandeling?
Kies jij de route of laat jij je sturen door de ander?
Kan jij de omgeving zien, voelen en ervaren? Of ben je teveel met jezelf bezig en vraagt het hoofd de aandacht?

Maak gratis kennis met mij als coach. Je mag vrijblijvend op kennismaking komen en dan beslis jij daarna of je verder wil.  Wil je over gaan op een intake dan krijg je inzichten mee, waarmee je zelf verder kunt of wat je doet besluiten om toch een stapje verder te gaan.

Boek een sessie.

Afspraak afzeggen. Een afspraak kan telefonisch of via whats app worden afgezegd.
Afzeggen is kosteloos tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de sessie, daarna zal ik helaas een deel van het verschuldigde bedrag in rekening moeten brengen.
Wanneer in het geheel geen afmelding plaatsvindt, ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd geheel in rekening te brengen.

× Waarmee kan ik je helpen?