“To be beautiful means te be yourself.
You don’t need to be accepted by others. You need to accept yourself.”
Tich Nhat Hanh

Mijn coachingsessies zijn vooral gericht om jou dichter bij jezelf te brengen en op het versterken van jouw mentale welzijn. Ik gebruik, in mijn coaching, verschillende technieken.. Ik ga er vanuit dat de coach en de coachee gelijkwaardige partners zijn in het coachingsproces.

Samen gaan wij aan de slag met het ontdekken waar je energie van krijgt, wie jij werkelijk bent en wat jij in dit leven wilt brengen. We onderzoeken daarin hoe dat zich vertaald naar jouw leven en de hoogte en diepte punten die je daar in tegen komt. Ik begeleid jou zodat je vanuit jouw innerlijke kracht beslissingen kunt maken die goed voor jou zijn. We staan stil bij de overtuigingen die jij jezelf hebt opgelegd en kijken waar nodig of we deze kunnen vervangen met nieuwe inzichten die jou verder brengen.

Wellicht kan 1 sessie al verhelderend en voldoende voor jou zijn. Vaak hebben we echter een aantal sessies nodig om echt tot diepgaande inzichten en of veranderingen te kunnen komen. De sessies kunnen plaatsvinden in mijn praktijk in Valkenswaard of op locatie, net wat jij fijn vindt. Ook doe ik wel eens sessie al wandelend in het bos afhankelijk van dat wat er nodig is.

Maak gratis kennis met mij als coach. Je mag vrijblijvend op kennismaking komen en dan beslis jij daarna of je verder wil.  Wil je over gaan op een intake dan krijg je inzichten mee, waarmee je zelf verder kunt of wat je doet besluiten om toch een stapje verder te gaan.

Boek een sessie.

 

× Waarmee kan ik je helpen?