Gisteren kreeg ik dit stiltemomentje in mijn mailbox.

Ik wil het graag met jullie delen.

 

Wat een prachtige tekst.

Het laat zo goed zien hoe we als mens onszelf gevangen houden. Door onze gedachten (zonder na te denken) te volgen. Gewoon als vertrouwt, op de automatische piloot, luisteren naar wat ons hoofd/ onze geest ons ego allemaal zegt.

Wat ik veel zie in mijn trainingen en tijdens de coachgesprekken is dat mensen zich vasthouden aan hun oude patronen, gedachten, overtuigingen. En als ze besluiten om dit niet meer te doen, jeetje wat een energie komt er dan vrij. De mens voelt zich dan vrijer, krijgt meer ruimte en doet vooral wat echt bij hem of haar past. Ook ik zelf heb dit ervaren. Zelfs afgelopen woensdag nog, ben ik me bewust geworden van een gedachte die me tegen houdt. Wat is het dan fijn om dat te beseffen en daardoor de keuze te ervaren om er anders mee om te gaan. Ik kies voor liefde, en niet om mijn oude overtuigingen (die mijn hele zijn tegen houden) te volgen. Wat een bevrijding…

Vandaar de volgende vragen voor jou;

Welke overtuigingen, oude patronen en gewoonten zitten er nog in jou?
En waarvan houden ze je tegen?
Kan jij echt doen wat je diep van binnen wil?  (Wat is je hartsverlangen?)
Laat jij jezelf echt zien, zoals je bent?
Zie jij jezelf?

En wat als je die patronen en gedachten niet meer volgt…
Wat gebeurd er in jou?
Wat doe jij? Welk gedrag laat je dan zien?
Hoe voel jij je?

Ik wil je deze week uitnodigen om bewust te zijn van jouw gedachten en patronen.
En wat ze met je doen, als je ze volgt en niet volgt?

Breek vrij van alles wat jou beperkt en volg je hart!!

Ik wens je een hele fijne week toe.

Met warme groet,
Laila Visser❤

 

Ps. Merk je dat je hier meer van wilt weten of er hulp bij nodig hebt. Neem dan contact op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Waarmee kan ik je helpen?