Hier kun je alle ervaringen lezen, van mensen die deel hebben genomen aan een van de activiteiten van My Serenity. Wil je een ervaring toevoegen dan kan dat bij recensies.

Hieronder lees je een samenvatting van de verschillende reacties op de mindfulness training. Daaronder de persoonlijke reacties.

Welk effect heeft de training voor jou gehad?
♥ Het meer bij mezelf kunnen blijven, uit de
situatie kunnen stappen levert meer ontspanning op.
♥ Dat ik zelf diegene ben die verandering kan
aanbrengen. Het bewaren van mijn rust is
mijn belangrijkste ervaring geweest.
♥ Het meer bewust zijn van mijn houding,
ademhaling, en het even rust pakken tijdens
een werkdag. Minder bezig zijn met wat anderen van me vinden, ik heb meer zelfvertrouwen gekregen.
♥ In het hier en nu zijn en rust te nemen.
♥ Door meer in het hier en nu te zijn ervaar ik meer rust en zoek ik de stilte ook vaker op.
Verder waardeer ik de kleine dingen om me heen veel meer, de natuur, de vogeltjes, een gesprekje, even oogcontact en een glimlach.
♥ Dat ik weer rust in mijzelf begon te vinden en situatie kon verdragen.
♥ Ik kan veel beter onderzoeken waar mijn gevoel vandaan komt en dan een keuze maken of ik het waard vind om dit gevoel verder te onderzoeken of niet. Dit maakt dat ik ruimte voel om even na te denken over mijn actie.
♥ Dat ik altijd opnieuw mag beginnen en
mezelf ruimte geven.
♥ Ik merk dat ik in mijn dagelijks leven ‘het er mogen zijn’ meer centraal ben gaan stellen. Dit kan ook te maken met een negatieve gedachte of wat onprettig gevoel. Het is dan even zoals het is, waardoor het met momenten gemakkelijker is het ook weer los te laten.
Wat heb je het meest gewaardeerd?
♥ Persoonlijke benadering en aandacht.
♥ De openheid en ruimte om jezelf te zijn, te zeggen wat je wilt en de individuele begeleiding.
♥ Eigenlijk alles, de training, deskundige trainer, de prettige ruimte en het goed verzorgde werkboek.
♥ De verscheidenheid van de oefeningen en praktische tips.
♥ Inzicht in mijn eigen denken en doen.
♥ De rust waarmee de mindfulness gegeven werd.
♥ Het belang van mezelf waarderen en het belang van diep ademhalen wanneer ik stress ervaar.

Omschrijving van de werkwijze en Laila
♥ Ze straalt rust en vrede uit, ze geeft ruimte en is toegankelijk.
♥ Oordeelloos, ze laat voelen dat ik er mag zijn zoals ik bent. Het is goed zoals het is.
♥ Ze is een mooi en warm mens!
♥ Laila je bent een topper!
♥ Laila, je bent een prettig, open, fijn en betrokken persoon. Je straalt rust uit en het voelt als vertrouwd en prettig om met je in contact te zijn. Ze zorgt voor een heldere opbouw in de les en heeft een fijne stem om naar te luisteren tijdens de meditaties.

 

Mindfullness

5,0 rating
14/12/2018

Afgelopen maanden mocht ik de cursus Mindfullness volgen bij Laila. Door een gezin met jonge kinderen merkte ik dat ik de balans kwijt was. Al snel na de eerste sessies voelde ik dat er weer meer tijd voor mezelf kwam. Alleen al de meditaties! En dan ook nog alle tips en trucs die Laila ons meegaf, ik kon genieten van kleine dingen die me direct veel energie gaven. Dank voor alles wat je me gegeven hebt!

Bregje

Van verdriet en onrust naar een gezond persoon

5,0 rating
11/10/2018

Met veel verdriet en emoties de grote stap durven te nemen om Mindfulness te gaan proberen. Na de eerste sessie voel ik al groot verschil. Na 8 sessies kan ik vertellen dat ik een ander gedrag ben gaan tonen en het leven weer aankan.

Marleen

Van zeer gestresst naar zorg voor jezelf!!!

5,0 rating
09/10/2018

Door moeilijke situaties thuis, kwam ik bij Laila voor wat innerlijke rust te krijgen. Heb nooit kunnen denken wat mindfulness voor mij kon betekenen. Laila heeft me vele handvaten gegeven, me laten voelen dat ik er mag zijn. Ik ga nu weer een mooie tijd tegemoet en blijf zeker mediteren, ook als ik me goed voel.
Laila, duizendmaal mijn dank hiervoor.

Marleen

Bewustwording en doorbreken van patronen.

5,0 rating
19/08/2018

Mindfulness heeft mij meer bewust gemaakt en geholpen (niet helpende) patronen te doorbreken. Het heeft mij handvatten gegeven om stil te staan bij wat er is (dat mag er zijn) en wat ik nodig heb om in balans te blijven. Voelen wat er is, innerlijke rust, positiviteit, energie, aanvaarding. Laila deelt haar passie voor mindfulness vanuit rust en met een grote mate van inlevingsvermogen, respect en geduld. Zij heeft veel kennis over alles wat met mindfulness te maken heeft en creëert een fijne sfeer in de groep met aandacht voor ieder individu.

Ina

Veel inzichten

5,0 rating
19/08/2018

In April begonnen met de Mindfulnesstraining. Na de 1ste keer had ik meteen zoiets van, wat een fijne lieve vrouw die Laila. Net zoals mijn groepsgenootjes. Meteen voel je je thuis in de groep, Laila geeft een ieder echt de persoonlijke aandacht. Mij gaf dit een heel fijn gevoel. Het werkboek, heel overzichtelijk en duidelijk heel prettig om nu eens vaker door te lezen. De opzet van de cursus, ik heb er ontzettend veel van geleerd. Duidelijkheid en structuur.
De cursus heeft me veel inzichten gegeven op verschillende persoonlijke gebieden.
Ik zou een ieder deze cursus bij Laila willen aanraden.
Veel Liefs

Loes