My Serenity is opgericht met als doel mensen te begeleiden in hun streven naar een kalme en tevreden gemoedstoestand, ofwel sereniteit. Ik ben er voor mensen die een positieve verandering in hun leven willen.

Ik werk vanuit een passie om mensen meer diepgang en positiviteit in hun leven te laten ervaren. Dit doe ik op een enthousiaste, vrolijke en luchtige manier die motiveert en inspireert.

Logo small

 Mijn manier van werken, een persoonlijke benadering.

Persoonlijke coaching

Of het nu is voor een luisterend oor, steun in moeilijke tijden, een heldere spiegel, meer inzicht in je vraagstukken, het hervinden van je kracht. Ik kan je daarin bij staan met een of meerdere persoonlijke gesprekken.

In de persoonlijke coaching sluit ik aan bij de wensen en het tempo van jou. We gaan onderzoeken waar je staat, wat je wilt en hoe je dat kunt realiseren. Bewust kiezen voor een nieuwe fase of verandering in je leven betekent in ieder geval dat je het één en ander los wil laten en oude patronen wilt doorbreken. Uit angst voor consequenties doe je dit niet ‘zomaar’. Je moet het zelf doen maar zeker niet alleen.

Ik help je hier stap voor stap door heen, richting de toekomst die jij wilt. Ik werk vanuit vertrouwen dat jij je antwoorden met wat hulp zelf kunt vinden op dat wat er in je leven speelt. En ondersteun je daarin met een open, eerlijke en respectvolle houding. Voorop staat wat jij graag wilt veranderen.  Luisteren, aansluiten, spiegelen en inspireren zijn hierbij voor mij zeer belangrijk. We creëren (h)erkenning, inzicht en overzicht van hoe het nu echt met je gaat, en wat jij nodig hebt.

Trainingen

In de trainingen ligt de nadruk op ervaringen opdoen, het krijgen van informatie, persoonlijke begeleiding en het toepassen van de lesstof in het dagelijks leven. Er wordt gebruik gemaakt van wetenschappelijke interventiemethoden. Vanuit de veilige leeromgeving van de training breng je zo een verandering teweeg in je denkwereld, je emotionele beleving, je gedrag en in je situatie. De training wordt in kleine tot middelgrote groepen gegeven waarin er maximale aandacht is voor jou. De training vindt plaats in een fijne, open sfeer met respect voor ieders behoeften en grenzen. Daarnaast wordt het groepsproces met empathie en deskundigheid in de gaten gehouden.

Ik werk transparant en laagdrempelig. In een voorgesprek maak je kennis met de trainer. Je krijgt informatie over de inhoud en het verloop van de training. Eventueel kunnen we onderzoeken wat de cursus voor jou betekent en of de training aansluit bij je behoeften van dit moment. Het kan ook dat na de intake blijkt dat de diensten van My Serenity niet bij je passen. Dan ben je tot niets verplicht. Het intakegesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Tijdens de training heb je ook altijd de mogelijkheid tot direct contact met de trainer via telefoon, mail of persoonlijk contact.

My Serenity streeft altijd naar de hoogste kwaliteit op basis van kennis en inzet. Zo creëer ik een optimaal resultaat voor jou. Hierbij staat jouw welzijn altijd op de eerste plaats. Ik ben me sterk bewust van de verantwoordelijkheid die ik heb ten aanzien van de cursisten. Daarom handel ik altijd integer en naar eer en geweten voor het leveren van een waardevolle training.

Inspiratie en betekenis van ‘My Serenity’

In het Nederlands betekent dit mijn Sereniteit / ‘sereen-zijn’ ofwel een kalme gemoedsstemming. Dit vertaalt zich in een gezonde, positieve gemoedsrust van kalmte, balans en innerlijke vrede. In een serene gemoedstoestand ervaar je helderheid en zuiverheid als weerspiegeling van gedachten en emoties. My Serenity helpt je om jou sereniteit te vinden.

Heb je vragen of wil je meer over My Serenity weten neem dan gerust contact op.

× Waarmee kan ik je helpen?