Voor inzicht en opheldering.

Zit je al een tijdje niet zo lekker in je vel en kun je er de vinger niet op leggen waardoor dit komt. Of loop je al een tijdje steeds ergens tegen aan maar je komt niet tot verandering, dan is een tafel of vloer opstelling echt iets voor jou. Individuele opstellingen worden vaak gebruikt om zaken inzichtelijk te maken.

Via een tafelopstelling of een opstelling met vloerankers wordt het antwoord op de vraag zichtbaar gemaakt. Deze opstellingen zijn onderdeel van het systemisch werken. Bij familieopstellingen maken we gebruik van mensen, die zaken representeren. Bij de individuele opstellingen maak ik gebruik van houten poppetjes, en andere materialen voor een tafelopstelling. Voor de vloerankers gebruik ik ‘matjes’ die je in de ruimte op de grond kunt leggen.  Beide manieren van opstellen zijn waardevol. In sommige sessies beginnen we met een tafelopstelling en eindigen we met vloerankers. Alles is hierin mogelijk, om jou tot inzicht te brengen, zodat je weer verder kunt.

Wanneer doe je een tafel -of vloer opstelling?

Om bijvoorbeeld zicht te krijgen op hoe het met je gaat. Of bij verschillende vragen over posities; Wil jij weten waar jij staat in het leven?  Hoe jij ten opzichte van je partner, gezin (van herkomst) staat, of in je werk. Ook je behoeften, verlangen of zaken die je tegen houdt kun je op stellen. Ook heb ik mensen gehad die vragen hebben over emoties, welke nu op de voorgrond staan en hoe je weer zelf ‘in control’ komt. Of vragen die te maken hebben met bepaalde personen in jouw leven. Eigenlijk kun je alle vragen stellen waar je een antwoord op wilt hebben.

Tijdens een individuele opstelling krijg je inzichten die tot diep in je binnenste ook voelbaar kunnen zijn. Deze inzichten leiden vaak tot verandering, je weet wat er nodig is/ wat goed voor je is.

In de coachingssessies maak ik ook  gebruik van de mogelijkheden van een individuele opstelling.

Een individuele opstelling kan ook deel uitmaken van een coachingstraject.

Als je vragen hebt neem dan contact op.

Boek een sessie.

× Waarmee kan ik je helpen?