In de jaartraining “Je pure zelf” ga je jezelf leren kennen. Je ontdekt wie je werkelijk bent.

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf.

Je wordt bewust van het hier en nu, wat je doet, wat je denkt en wat je voel. Je leert aandacht te hebben voor dat wat er is, zonder oordeel. Je gaat liefdevol jouw grenzen ervaren en leert je ze ook duidelijk aangeven. Je leert zorg de dragen voor jezelf en te doen wat er echt nodig is om te worden wie jij bent, je pure zelf.

De training is er op gericht om je hoofd weer te verbinden met je hart en je lichaam. Zodat je niet meer wordt geleid door je hoofd, en al je gedachten. Maar dat je leert luisteren naar je hart, je lichaam en je hoofd. Zodat jouw energie en liefde weer kan stromen en jij de ruimte krijgt om jouw eigen leven te leven.

95% van ons gedrag als mens komt voort uit onbewuste drijfveren, emoties en overtuigingen. Welke zijn dat bij jou? En hoe reageer jij daarop? Wat zegt je lichaam tegen je, welke emoties zijn er in jou aanwezig? Wat zit er allemaal onder de oppervlakte wat jou onbewust stuurt?  In je leven heb je hard gewerkt en je best gedaan, dat heeft  je tot hier gebracht. Is dat waar jij wilt zijn? Leef jij echt je eigen leven?

Vaak leven we niet ons echte leven maar zijn we onszelf gaan aanpassen en zijn er allerlei patronen en gewoontes in geslepen. Waar je moeilijk (alleen) verandering in kan brengen. Ontdek welke patronen jouw leven beïnvloeden. Ontdek wat jij nodig hebt, wat mag je loslaten, waarin mag je versterken.

Leef je eigen leven, op jouw manier.  Sta aan het roer van jouw eigen leven!

Deze training sluit aan op jouw proces. Op jouw moment doorloop jij de verschillende modules. Jij maakt de weg naar binnen, naar jezelf op jouw eigen tempo. Je leert reflecteren op je eigen gedrag, en gaat leren voelen en ruimte maken voor jouw eigen keuzes. Je komt los van wat anderen vinden, en gaat vanuit je innerlijk weten keuzes maken, voor jezelf zorgen werken vanuit innerlijke inspiratie. Om te worden wie je werkelijk bent, je pure zelf!

Contact

Waarin wil jij jezelf ontwikkelen?

 • Je hoofd tot rust brengen en echt doen wat bij je past?
 • Weten welke patronen en gewoontes er in jou aanwezig zijn en deze een halt toe roepen?
 • Vastgelopen innerlijke processen en energie weer laat stromen?
 • Wil jij je grenzen (liefdevol) aan kunnen geven?
 • Is het tijd voor innerlijke rust en vertrouwen?
 • De criticus in je verminderen en je zachte stem meer ruimte geven?
 • Luisteren naar je hart en lichaam?
 • Goed voor jezelf zorgen én er voor anderen kunnen zijn?
 • Meer rust en genieten?

Meld je dan aan voor de jaar training. Volg jouw proces, jouw reis naar jezelf. Gun jezelf om het leven te leven waarvoor je geboren bent.

De lotus en de modder

De lotusbloem is een prachtige vijverbloem die geworteld is in de modder. Hoe modderiger de bodem, hoe beter de lotus gedijt. Vanuit de modder groeit de –dan nog gesloten- bloemknop langzaam maar zeker naar boven, naar het licht van het wateroppervlak. Op een gegeven moment breekt de lotusbloemknop door de wateroppervlakte heen en komt in contact met de buitenlucht en het zonlicht. Dit is het teken voor de bloem om te gaan bloeien. De knop opent zich en een prachtig gekleurde en heerlijk geurende bloem wordt zichtbaar.

Wat we kunnen leren uit de bloeiwijze van de lotusbloem, is dat de bloem en de modder onlosmakelijk bij elkaar horen. De modder is de onmiskenbare bodem voor de bloem.

 

Wat brengt de training jou?
Door de training weet wie je bent, je komt in contact met je eigen waarden en leeft vanuit jezelf. Het brengt je innerlijke rust, geluk, vitaliteit, energie, zelf-liefde, autonomie en balans.

 • Je staat in contact met jezelf en kent je persoonlijke waarden, sterke punten (jouw krachten) en gedragspatronen.
 • Je leert op effectieve wijze doelen en grenzen stellen en omgaan met stress, ongemakken en pijn.
 • Je staat positiever in het leven, en positioneert jezelf. Je beschikt over meer zelfvertrouwen, innerlijke rust en vitaliteit.
 • Je handelt vanuit compassie ipv de criticus. Je hebt jezelf lief.
 • Jij wordt wie jij werkelijk bent en wilt zijn.  En gaat je leven leven op de manier die bij jou past.
 • Je laat je talenten veel beter tot hun recht komen.
 • Je weet wat jouw leven zowel privé als op het werk zinvol maakt.

Leef je leven! Wordt je pure zelf.
Let op: verandering gegarandeerd!  

Contact.

 

× Waarmee kan ik je helpen?