Opladen?

Zorg voor jezelf, en gun jezelf meer energie.

 

De Jump Movement methodiek is een eenvoudige, laagdrempelige en concrete gespreksmethode die personen (ook binnen een groep of organisatie) rondom een thema in beweging brengt, jezelf stimuleert om keuzes te maken over welke stappen je gaat zetten.

Jump Movement gaat uit van de eigen kracht en motivatie van personen en maakt hen persoonlijk verantwoordelijk en trots op hun eigen ontwikkeling. De methode kan op verschillende manieren toegepast worden.

Waar gaat Jump over?

Waar ben je trots op?
Wie ben je en hoe voel jij je op dit moment?
Welke jump (stap) wil je maken?
Je krijgt tips en adviezen.
Wat is jouw volgende stap
En waar ben je dankbaar voor?

Wil je de mogelijkheid om in beweging te blijven? Meld je dan aan.

Wat kan Jump Movement voor jou betekenen?

Op een mooie manier kom je in beweging, je wordt je bewust van wie je nu bent, je stimuleert jezelf om keuzes te maken en kom je te weten welke stappen je wilt gaan zetten.

Veranderen doe je zelf

Uit jezelf ga je een stap maken, een verandering aan. Je komt te weten wat jou motiveert en waar je naar toe wilt. Met de Jump Movement methodiek kan iedereen eenvoudig stappen formuleren én zetten in de richting van je ambitie of doelstelling.

 

Wat kan Jump Movement in jouw organisatie betekenen?

Denk bij een bepaalde strategie-implementatie, cultuurverandering, ontwikkeling, reorganisaties, verbeteren van de samenwerking en het bevorderen van eigen initiatief en creativiteit altijd aan Jump Movement.

Uit zichzelf gaan de medewerkers een stap maken, richting de verandering die komen gaat. Ze komen te weten wat hen motiveert en waar zij binnen de organisatie naar toe willen. Met de Jump Movement methodiek kan iedereen in een groep of organisatie eenvoudig stappen formuleren én zetten in de richting van een (gezamenlijke) ambitie of doelstelling.

Laat medewerkers hun eigen stappen vormgeven en laat ze hun eigen acties ondernemen

Laat hen bovendien zelf hun veranderproces begeleiden. Het kan en het werkt. Zonder tussenkomst van dure externen.

 

Wil je mee doen, meld je dan aan.
De Jumps vinden de komende weken/ maanden plaats via skype. Om de twee weken afgewisseld op maandagochtend 11.00-12.00 uur, woensdagavond 19.00-20.00 uur. Voor de data zie de agenda.

× Waarmee kan ik je helpen?