Meditatieve wandelingen met invloeden uit tai chi, yoga en mindfulness.

 

JOUW STAPPEN NAAR MEER ENERGIE, PLEZIER & INNERLIJKE RUST.

Heb je moeite met ontspannen, omdat je de tijd niet neemt of gewoonweg niet weet hoe je je kunt ontspannen?  Of  ervaar je vaak een te vol hoofd, wat maar blijft malen en piekeren, en niet tot rust komt? Wil jij uit je hoofd en meer tot rust komen in je lijf? Of vind je het gewoon heerlijk om te wandelen in het bos?  Dan is deze training echt wat voor jou.  Loop mee en geniet. Recharge jezelf in de natuur!

Mind-Walk is ont-haasten, ont-spannen en ont-moeten van jezelf.

Wat is Mind-Walk?

Het is (Mindful) wandelen,  met bewegingen uit yoga en tai chi, ontspannings- zintuig- en ademhalingsoefeningen en meditatie! Tijdens de wandeling van ongeveer 3 tot maximaal 5 km per keer, doen we tussendoor allerlei oefeningen. Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren, zowel geschikt voor beginnende als gevorderde wandelaars van alle conditieniveaus. Bij iedere wandeling staat een ander thema centraal, zoals kracht, loslaten en geluk.

Mind-Walk is een fijne manier van werken, het zorgt voor balans in spanning en ontspanning, doen en zijn, en je gaat meer ruimte voor jezelf ervaren en vergroten.  Zowel fysiek als mentaal. Het gaat om aandacht, beweging en ademhaling. Om plezier en ontspanning. Om jou.

 

          

Voor wie?

Voor iedereen die graag wandelt en geïnteresseerd is om vanuit een grondhouding van aandacht en ontspanning te leven. Wil je uit je drukke hoofd, leren ontspannen of wil jij je juist wat fitter voelen? Of werken aan je persoonlijk ontwikkelproces?

Je bent van harte welkom!

Mind-Walk leert je meer te luisteren naar je gevoel en je lichaam. Je kunt beter je grenzen aangeven en krijgt tools om meer te ontspannen. Tijdens het wandelen krijg jij inzicht in hoe je in het leven staat en hoe jij verder wil. Aanmelden.

Leeftijd, wandelervaring en conditieniveau zijn niet van belangMind-Walk is ook geschikt als je herstellende bent van een burn- out, het werkt preventief.

Wandel jezelf naar balans!

Je gaat lekker wandelen, onthaasten, ont-moeten en meer genieten (van de natuur). Je voelt je fitter en energieker, meer ontspannen, en hebt minder last van stress.
Je krijgt meer rust en een super goed gevoel!

Praktische informatie

  • Investering: € 275,00.
  • Trainingsdata: door de weeks in de ochtend, of in het weekend op zaterdag of zondag.  Zie voor de actuele startdata de agenda.
  • Locatie: In een bos in de regio van Valkenswaard, of vanuit de Buitengaander in Westerhoven.
  • Groepsgrootte: 4 – 12 deelnemers
  • Inschrijven: mail naar laila@myserenity.nl of bel 06-51751792.
  • Benodigdheden: comfortabele loopschoenen of sportschoenen.

Wil je al wandelend in balans komen? Schrijf je dan in of neem contact op via laila@myserenity.nl.

Aanmelden.

Vul het onderstaande formulier in om je aan te melden voor deze training. Ik zal daarna met je contact opnemen voor de planning van de training.

Klik op de training die je wilt gaan volgen.

× Waarmee kan ik je helpen?