Brenda van Crealief Coaching biedt de volgende behandelingen:                                                               crealiefcoaching

Klankschaalbehandeling/massage 

Een individuele behandeling waar klankschalen tot trilling worden gebracht op het lichaam. Met als doel te komen tot diepe ontspanning en je lichaam en geest te verbinden en in balans te brengen. Ontspanning biedt ruimte voor het oplossen van eventuele vermoeidheid en stress klachten. Daarom kan de uitwerking van de behandeling variëren van het ervaren van lichamelijke vermoeidheid of juist tot meer energie. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd. Tijdens de behandeling lig je gekleed op de behandeltafel. Het is aan te raden om gemakkelijk zittende kleding te dragen zonder knopen of gespen.

De behandeling duurt 60 minuten.
Kosten 45 euro

Klankschaal chakra massage 

Een klankbehandeling waarbij diverse klankschalen op het lichaam worden geplaatst waarmee de energiestromen in de chakra’s worden verlevendigd. Een klankschalen chakra behandeling is vooral gericht op ontwikkeling en heling als persoon. Het is een combinatie van aandacht, klankschalen en affirmaties. Door aanslaan van de schaal nabij of op de chakra wordt de energie verlevendigd.
Tijdens de behandeling lig je gekleed op de behandeltafel. Het is aan te raden om gemakkelijk zittende kleding te dragen zonder knopen of gespen.

De behandeling duurt 75 minuten.
Kosten 55 euro

Klankschaal wellness olie massage  

Een heerlijke ontspannen massage met warme olie op het lijf. De klankschaal volgt de contouren van je lichaam terwijl ze worden aangeslagen. De behandeling is gericht op ontspanning. En helpt om gespannen spieren in schouder- en rugstreek te ontspannen. Het biedt ruimte voor het oplossen van eventuele vermoeidheid en stress klachten. Daarom kan de uitwerking van de behandeling variëren van het ervaren van lichamelijke vermoeidheid of juist tot meer energie. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd.
Tijdens de behandeling lig je (gedeeltelijk) ontkleed op de behandeltafel. Gebruikelijk vindt de behandeling plaats in buik lig en wordt de rug behandelt waardoor je alleen je bovenlijf ontbloot.
Het is aan te raden om gemakkelijk zittende kleding te dragen zonder knopen of gespen.

De behandeling duurt 45 minuten.
Kosten 45 euro

Holistisch, energetische Voetreflex massage

Een voetreflex massage waar we het lichaam benaderen als geheel. De behandeling is ontspannend, vitaliseren en zelfregulerend. Het lichaam komt tot diepe rust zodat je uit je hoofd gaat, afvalstoffen komen in beweging en worden afgevoerd en het stimuleert het zelfregulerend vermogen van je lichaam als aanvulling op reguliere zorg.

Bewustwording een item van de behandeling, de holistisch visie gaat ervan uit dat klachten of pijn een signaal zijn van ons lichaam om te kijken wat er zichtbaar mag worden, ons lichaam liegt nooit echter dienen wij te luisteren naar de signalen die het afgeeft. Dat is lastig in drukke tijden waarin wij veel in ons hoofd leven.

De duur van de behandeling is 75 minuten.
Kosten 45 euro

Holistic pulsing

Het ritmisch bewegen van het lichaam terwijl je gekleed op een massagetafel ligt. Het bestaat uit wiegen en stretchen van het lichaam. Het geeft een gevoel van koestering en geborgenheid zodat je in overgave aanwezig kunt zijn. Je leert luisteren naar de stem van je lichaam, je komt dichtbij jezelf. Het doel is ontspanning en bewustwording Het ondersteunt bij onthaasten, fysieke klachten, vermoeidheid, stress en spanning.

De duur van de behandeling is 60 minuten.
Kosten zijn 45 euro

Je kunt Brenda van tevoren aangeven dat je een behandeling wilt en welke.
je kunt een behandeling boeken door een mail te sturen naar crealiefcoaching@ziggo.nl 

× Waarmee kan ik je helpen?