Stap eens uit je dagelijkse patroon en kom weer in contact met jezelf.

Meditatie-lessen, stilte wandeling, stilte dag, retraite.

In je dagelijks leven is het vaak moeilijk om te vertragen of om stil te staan of zijn. Je bent de hele dag bezig en vaak op de automatische piloot, niet echt bewust van alles wat je doet.  Tijdens de pauze-momenten van My Serenity staan we wel stil bij hoe het nu is, en hoe het met jou gaat. Door middel van verschillende activiteiten wordt je uitgenodigd om stil te zijn en je eigen innerlijke stem te horen. Je gaat terug naar jouw kern en je gaat zien waar jij nu staat in jouw leven. Door in stilte te zijn leer je opnieuw te luisteren naar jezelf, en dus naar je innerlijke liefdevolle stem.

Stilte brengt inzicht, rust & inspiratie.

 

My Serenity biedt jou de kans om de stilte in te gaan met:

Meditatie-lessen

Elke week heb je de mogelijkheid om een uurtje per week samen te mediteren. Hierin komen allerlei meditaties aan bod, zoals mindfulness-, adem -en ontspanningsoefeningen.

Stilte wandelingen

Dat zijn wandelingen van 2 uur in de bossen van Valkenswaard en waalre/ Leende. We lopen dan, in stilte, in een rustig tempo en we zullen tijdens deze wandeling een aantal meditaties doen.

Stilte dagen

Een stilte dag is een goede gelegenheid om jezelf eens te verwennen met een gezonde dosis rust en aandacht. Je even terugtrekken uit de dagelijkse gang van zaken en stilstaan bij jezelf. Tijd waarbij we de aandacht naar binnen toe keren – naar je ware zelf. Tijdens een stilte dag doen we verschillende (yoga) oefeningen en meditaties. Dit kan binnen –en buitenshuis, afhankelijk wat het weer toe laat.

(Stilte) retraite

Tijdens een stilte weekend trek je jezelf terug, uit de dagelijkse gang van zaken en sta je stil bij jezelf. Ervaar het leven in het hier en nu, een weekend zonder ‘moeten’ , drukte en sociale verplichtingen of afleidingen. Ga er even helemaal tussenuit. Het stilte weekend is een mooie kennismaking met mindfulness/meditatie en yoga of een verdere uitbreiding voor je beoefening. Je krijgt handvatten aangereikt om ook in het dagelijks leven de rust in jezelf te vinden en leert om bij jezelf te blijven in de meest uitdagende situaties. Deze stilte retraite is geschikt voor zowel beginners als voor ervaren meditatie/mindfulness beoefenaars.

Ervaar de kracht van de stilte!

× Waarmee kan ik je helpen?