Op maandag 21-1 start de eerste Zelf-compassie training

Zelfcompassie gaat over vriendelijk zijn voor jezelf.

Dat klinkt als iets heel normaals. Toch hebben velen van ons daar moeite mee.

Onze interne criticus is sterk. Juist op momenten dat we het toch al moeilijk hebben. Als een ander het moeilijk heeft geven we graag steun – maar onszelf geven we hierbij eerder nog eens op de kop. De prijs hiervan is verlies aan plezier en soms klachten als verbittering, piekeren, angst of somberheid. Dit hoeft niet altijd zo te zijn.

Vriendelijkheid, zachtheid en mildheid kun je trainen. Compassie trainingen zijn voor iedereen die kwaliteit aan zijn leven wil toevoegen. De trainingen zijn wetenschappelijk op hun effectiviteit onderzocht.

Zou je meer met compassie voor jezelf willen zorgen?  En van daaruit je grenzen beter aan kunnen geven? Wil jij je innerlijke criticus beter herkennen en hem vriendelijk kunnen bedanken voor zijn werk en een halt toe kunnen roepen? Wil je ontdekken hoe je vriendelijkheid en compassie kunt brengen naar moeilijke ervaringen in je leven en hoe jij jezelf kunt steunen?

Meld je dan aan voor de compassie training.

Compassie (of mededogen) is het vermogen om je betrokken te voelen bij pijn en lijden, zowel dat van onszelf als dat van anderen. Het gaat samen met de wens deze pijn en dit lijden te verlichten en de bereidheid daarin verantwoordelijkheid te nemen. Compassie leert moeilijke en stressvolle ervaringen onder ogen te zien met de wens deze te verlichten, zodat je er makkelijker mee kunt omgaan.

Zoals Jack Kornfield zei: ‘Het leven is hard. Hoe kunnen we iets anders dan vriendelijk zijn?’

wil je meer informatie kijk dan op de volgende pagina’s : https://myserenity.nl/zelfcompassie/ en https://myserenity.nl/zelfcompassie-training/

Start op 21-1 maandag ochtend  van 9.00-11.30 uur.
vervolg data: 28-1, 4-2, 11-2, 18-2, 25-2, 11-3, 18-3, 25-3.
Investering: 350,- .
Locatie: Bottelierwei 3 in Valkenswaard.
Opgeven doe je door een mail te sturen naar laila@myserenity.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Waarmee kan ik je helpen?