Aanstaande zaterdag 12 december is er de laatste stiltewandeling.
Van 10-12 uur bij ‘t Heike in Valkenswaard.
Door het lopen in stilte in de natuur kom je in contact met jezelf, tot rust en in contact met je innerlijke stem, jouw wensen en jouw behoeftes.
De buitenlucht is gezond en doet ons goed. Na een wandeling voel je je anders, vitaler en wat meer ontspannen.
Heb je zin om mee te wandelen, meld je dan nu aan.
***
‘Kom ervaren’ weken

In de eerste 2 weken van januari zijn er de ‘kom ervaren’ weken. Wil je meer te weten komen, ben je nieuwsgierig en wil je een keer ervaren wat een training met je kan doen. Meld je dan aan!

4-1;  Mindfulness (maandag 19.00-21.00 uur)
6-1:  Loslaten (woensdag 19.00-21.00 uur)
9-1;  Mind-Walk (zaterdag 10.00-12.00 uur)
11-1:  Meditatie (maandag 8.15-8.45 uur)
11-1:  Zelfcompassie (maandag 19.00-21.00 uur)

De workshops gaan door met minimaal 4 deelnemers.  De investering is 10,- per workshop.
Er zijn twee uitzonderingen;  Loslaten gaat door bij 6 deelnemers. En de meditatie les is 5,-.

***

Planning voor komend jaar

*Nieuw*
Training loslaten.
Start vrijdagochtend 29-1. Een training die je denken, voelen en doen samen brengt. Je leert je hoofd met je hart te verbinden. Jij komt (meer) in balans doordat je doet wat er voor jou nodig is en richting neemt naar jou authentieke zelf.

Training zelfcompassie.
Start maandagavond 1-2. Zelf-compassie gaat over vriendelijk zijn voor jezelf. De zelfcompassie training versterkt je hart kwaliteiten, je wordt de fijnste versie van jezelf! Je leert moeilijke en stressvolle ervaringen onder ogen te zien en te verzachten voor jezelf. Zoals Jack Kornfield zei: ‘Het leven is hard. Hoe kunnen we iets anders dan vriendelijk zijn?’ Je krijgt een leven met meer rust, vertrouwen, liefde/compassie, innerlijke kracht en meer plezier!

Training Mindfulness.
Start woensdagochtend 3-2. Uit je hoofd en in je lijf. Van automatische piloot naar bewust leve, met aandacht en zonder oordeel. Meer genieten! Een training die je bewust maakt van jouw manier van leven, en je anders leert omgaan met verandering, stress en pijn.

Training Mind-Walk.
Start zondagochtend 7-2. Je gaat lekker wandelen, onthaasten, ont-moeten en meer genieten (van de natuur). Je voelt je fitter en energieker, meer ontspannen, en hebt minder last van stress. Het gaat om aandacht, beweging en ademhaling. Om plezier en ontspanning. Om jou. Je krijgt meer rust en een super goed gevoel!

Stilte wandeling.
Zaterdag ochtend 6-3. Door het lopen in stilte in de natuur kom je in contact met jezelf, je kunt beter aarden, de rust in jezelf vinden en in contact komen met je innerlijke stem, jouw wensen en jouw behoeftes. De buitenlucht is gezond en doet ons goed. Na een wandeling voel je je anders, vitaler en wat meer ontspannen.

Stilte dag.
Zaterdag 20-3. Een goede gelegenheid om jezelf eens te verwennen met een gezonde dosis rust en aandacht. trek jezelf terug uit de dagelijkse gang van zaken en sta stil bij jezelf. Tijd waarbij jij je aandacht naar binnen mag keren – naar je ware zelf. Stilte brengt inzicht, rust & inspiratie.

Retraite.
In het weekend van 23,24 en 25-4. Een retraite weekend is een goede gelegenheid om jezelf eens te verwennen met een gezonde dosis rust en aandacht. Je even terugtrekken uit de dagelijkse gang van zaken en stilstaan bij jezelf. Ervaar het leven in het hier en nu, een weekend zonder ‘moeten’, drukte en sociale verplichtingen of afleidingen. Ga er even helemaal tussenuit.

Meditatie les.
Elke donderdagavond. De stress verlaat het lichaam en er komt lichamelijke en geestelijke ontspanning voor in de plaats. Je wordt stress bestendiger, gezonder en gelukkiger. Gun jij jezelf een heerlijk moment voor jezelf?

Heb je interesse, wil je meer weten of wil jij je aanmelden? Geef het dan hier aan.

Ik ont-moet je graag!

Met warme groet,

Laila Visser

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Waarmee kan ik je helpen?