Persoonlijke training/coaching

Als de behoefte bestaat om een medewerker persoonlijk te coachen of te trainen is dat ook mogelijk.

Dit gebeurt natuurlijk op maat.  Het coachtraject wordt persoonlijk afgestemd op de medewerker. Samen bepalen we de doelen, en dat wat de medewerker nodig heeft.

Coaching

Coaching is gericht op het ontdekken, ontwikkelen en leren toepassen van de mogelijkheden van de persoon zelf, en als medewerker. Bij coaching werken we oplossingsgericht en doelgericht. Hierbij staan de inbreng en vragen van de werknemer centraal. In het traject hebben we aandacht voor zelfinzicht en vaardigheden om het beste uit jezelf te halen. Er wordt een actieve houding verwacht ten aanzien van het realiseren van je doelen.

MySerenity is gespecialiseerd in Stress-coaching en coaching gericht op persoonlijke ontwikkeling.

Behandeling

Behandeling is gericht op het aangaan van verwerkings-, acceptatie- en veranderingsprocessen.  Vaak hangt dit samen met moeilijke of pijnlijke situaties die gebeurt zijn in het leven. In de behandeling geven we daarom ook aandacht aan wat er in het verleden is gebeurd.  Op deze manier komt de medewerker meer over zichzelf te weten en krijgt hij of zij meer inzicht in wat hem of haar heeft gevormd en waar het gedrag vandaan komt. Daarnaast is er ook aandacht voor de patronen, overtuigingen en de familiegeschiedenis.

Stap voor stap wordt er gewerkt aan het verminderen van psychische klachten. Het beleven en uiten van emoties is een onderdeel van de behandeling, net als bewustwording van het denken en het leren doorgronden en anders om gaan met overtuigingen en (gedrag)patronen.

MySerenity is gespecialiseerd in het behandelen van emotieregulatie problemen zoals stemming- en angst klachten en klachten met betrekking tot zelfbeeld en identiteit.

MySerenity is gespecialiseerd in ondersteuning bieden bij traumaverwerking.

Training

Naast coaching kan er een persoonlijk trainingsprogramma opgezet worden.

Dit kan een mindfulness of zelfcompassie training zijn. Of een gecombineerde training. Heb je een medewerker die liever buiten een training volgt, dan is mind-walk een zeer passende training.

Al deze trainingen worden natuurlijk op maat aangepast, aan de wensen en de doelen van de medewerker.

 

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een op maat gericht programma, een workshop of persoonlijke training/coaching? Bel me dan op 0651751792 of stuur een mail naar laila@myserenity.nl.

 

 

× Waarmee kan ik je helpen?