“To be beautiful means te be yourself.
You don’t need to be accepted by others. You need to accept yourself.”
Tich Nhat Hanh

 

Je kunt niet meer worden dan jezelf, maar wel meer jezelf!

Hoe jij je leven ervaart wordt vaak mede bepaald door hoe jij je voelt en het aantal keuzemogelijkheden dat je tot je beschikking hebt. Soms lijkt het echter of je geen keuze hebt. Het voelt alsof je vastzit. Dit geeft vaak een onprettig en/of onrustig gevoel in je hoofd of elders in je lichaam.

Uit ervaring weet ik dat er vaak op een dieper liggend niveau een behoefte is dat aandacht en ruimte vraagt. Dat gaat zich op allerlei manieren aan jou kenbaar maken. Maar door de drukte van de dag, neem je  mogelijk geen tijd om hier bij stil te staan. En als je dat wel doet kan het zijn dat dit lastig is om dit alleen te doen waardoor je niet echt verder komt.

Je diepe behoefte blijft echter je aandacht vragen en doet dat steeds krachtiger. Het kost je steeds meer energie om dit te negeren. Meestal merk je dit pas op als je al een tijd weinig energie hebt, of moe bent en bij slapen maar niet het gewenste resultaat heeft. Of je merkt dat je hoofd maar niet rustig wordt, je maakt je zorgen en blijft maar piekeren. Jouw gedachten laten je met geen moment tot rust komen en dat heeft effect op je lichamelijke gezondheid. Je wilt hier het liefst los van komen maar hebt geen idee hoe.

Wat kan ik voor jou betekenen?
Samen met jou ga ik kijken waar je nu precies tegen aanloopt. Ik help je (pure) zelf ontdekken, en je open te stellen voor emoties die diep verborgen liggen daar waar jou behoefte en verlangen naar voren komen. Zodra je weet wat jij nodig hebt komen er ook oplossingen en mogelijkheden naar voren. Bewustwording is een belangrijke stap.

Daarnaast begeleid en steun ik je bij de te nemen vervolgstappen zolang jij dat nodig acht. Ik sta naast je, en begeleid je op zo’n manier dat jij vanuit vertrouwen de stappen gaat zetten in de richting die voor jou nodig is.

Afhankelijk van jouw vraag kan het een diepgaand persoonlijk onderzoek en proces worden in de vorm van therapie, of juist een meer praktisch gericht traject. Het gaat erom wat voor jou nu helpend is. We werken op jouw tempo en bekijken samen waar jij staat, wat je wilt bereiken en hoe jij dit kan realiseren.

Psychosociale hulp zorgt voor meer zelfkennis en bewustwording en daarmee ook meer zelfvertrouwen. Daarnaast ontstaat er een gevoel van rust in het hoofd en lichaam. Je komt meer in balans.

En naast meer zelfkennis en bewustwording kunnen we ook een slag dieper gaan. We onderzoeken dan de oorsprong van je problemen en gaan deze op jouw manier verwerken waarna jij weer de stap kan maken om in balans te komen.

Hoe gaat dat in de praktijk
In een aantal persoonlijke gesprekken onderzoek je je gedachten en gevoelens. En wat er is gebeurt in het verleden. Hierdoor krijg je meer zicht op je beweegredenen, overtuigingen, ervaringen, angsten, kwaliteiten en manieren van doen die je helpen óf juist belemmeren om te doen wat jij eigenlijk wilt. En je ontdekt waar het voor jou werkelijk om gaat. Wat zijn jouw behoeften en waarden? Je komt tot de kern van wie je werkelijk bent.

Ik luister naar je, stel vragen, ook zal ik je spiegelen en feedback geven en nodig ik je uit om nieuwe mogelijkheden te onderzoeken in het leven van alledag.

Vertrouwelijkheid is een belangrijke voorwaarde van mijn ondersteuning. Alles wat je vertelt blijft onder ons. Dit geeft de mogelijkheid om alles te zeggen wat op je hart ligt.

Wat levert het op
Meer (innerlijke) rust, ruimte en voldoening. Vanaf het eerste gesprek word jij je bewuster van wat je doet, waarom je het doet en van het gedrag dat je wilt veranderen. Je gaat herkennen wat je doet en ziet in hoe het anders kan. Vooral ga je ervaren hoe lekker het voelt als je uit je vaste patroon kunt stappen en het lukt om andere keuzes te maken. Je krijgt dus meer energie, plezier en zin in het leven!

Intake gesprek
We beginnen met een intakegesprek waarin vastgesteld wordt waarvoor je komt en of ik iets voor je kan betekenen. Hierin worden je doelen vast gesteld en  als ik iets voor je kan betekenen, dan gaan we gelijk aan de slag en krijg je de eerste inzichten mee naar huis.

Meest voorkomende klachten

 • Vermoeidheid
 • Werkdruk / ervaren van stress
 • Burn-out
 • Depressie
 • Gebrek aan energie
 • Pijnklachten
 • Blijven piekeren en zorgen maken
 • Onzekerheid
 • Gezinsproblematieken
 • Niet lekker in mijn vel zitten
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Relatie problemen

Herken je jezelf op een van bovenstaande punten of heb je hier vragen over? Neem dan contact op.

Verschillende technieken
Tijdens de gesprekken maak ik gebruik van mijn 20 jaar ervaring en de volgende methodes; Systemisch werk, HEEL- principe, NLP,  positieve psychologie, cognitieve gedragstherapie, innerlijk kind werk, meditatie en visualisatie, ademhalingstechnieken, ontspanningsoefeningen, clientgerichte therapie, wandelcoaching, Verbindende/Geweldloze communicatie, voice dialogue, Korte Oplossingsgerichte therapie, Sociale Netwerkstrategieën, complexe echtscheidingssituaties, enz.

Tarieven
Intake 65,-

Vervolgsessie 85,-.

Betaling geschied volgens factuur of betaalverzoek. De betalingstermijn is 14 werkdagen.

Afspraak afzeggen.
Een afspraak kan telefonisch of via whatsapp worden afgezegd.
Afzeggen is kosteloos tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de sessie, daarna zal ik helaas een deel van het verschuldigde bedrag in rekening moeten brengen.
Wanneer in het geheel geen afmelding plaatsvindt, ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd geheel in rekening te brengen.

Vrijblijvend gesprek voor kennismaking

Wil je een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden die My Serenity biedt? Ik vertel je graag meer over wat ik jou te bieden heb en over de werkwijze. Dit is mogelijk via telefoon of e-mail, en bij voorkeur in een persoonlijk gesprek.

Heb je een vraag neem dan contact met Laila op.

 

× Waarmee kan ik je helpen?