Even helemaal niets.  Een paar dagen voor jezelf!

 

Een (stilte) retraite weekend is een goede gelegenheid om jezelf eens helemaal terug te trekken uit je dagelijkse, drukke bestaan, met als doel je volledig op jezelf te richten. Om jezelf te verwennen met een gezonde dosis rust en aandacht.

Even helemaal niets, een weekend zonder ‘moeten’, drukte en sociale verplichtingen of afleidingen. Alleen aandacht voor en luisteren naar jezelf. Ervaar het hier en nu. Ga er even helemaal tussenuit, en ervaar wat de retraite voor jou kan doen.

Het weekend geeft je ruimte en tijd, om je de aandacht naar binnen te keren – naar je ware zelf. Naar een stille plek in jezelf, waarin inzichten als vanzelf lijken te komen, vanuit een enorme bron van rust, compassie en wijsheid.

Een heerlijk weekend

Een heerlijk weekend, waarin niets moet – maar vooral véél mag. Een heerlijk weekend waarin je (onder begeleiding) tot inzicht en ontdekkingen komt. Een heerlijk weekend waarin je in contact komt met je pure zelf en dat je daar gehoor aan mag geven. Een heerlijk weekend waarin jij jezelf ruimte, erkenning en verlichting geeft.

Verwen jezelf !

Vrijdag 4 t/m 6 maart 2022

Kom volledig tot rust tijdens deze bijzondere Stilte – Retraite.

Van vrijdagmiddag tot zondagmiddag, verblijf je in het Emmausklooster in Velp.

Meld je meteen aan!

Een retraite waarin we stil staan, door middel van stilte, meditatie, beweging en klankschaalbaden. En waar er vooral veel rust en ruimte voor jezelf is, om de tijd op jouw manier in te vullen.

Extra mogelijkheid:

Klankschaalbehandeling/massage
Klankschaal chakra massage
Klankschaal wellness olie massage
Holistisch, energetische Voetreflex massage
Holistic pulsing

Voor meer info kijk op de pagina mogelijke behandelingen.

Deze retraite is geschikt voor zowel beginners als voor ervaren meditatiebeoefenaars.
Wil je meer lezen over wat een retraite inhoudt, wat je kunt verwachten en hoe een retraite werkt? Lees dan deze pagina.
Wil je meer weten over de investering, bekijk dan de pagina Tarieven.

 

Verblijf

Op een mooie plek in de natuur ligt het Emmausklooster.
Een van de stilste plekjes van Nederland.

De sfeer en het verblijf zijn intiem en eenvoudig. Je hebt elke dag vrije tijd waarin je de mogelijkheid hebt om de omgeving te verkennen. Deelnemers delen slaapkamers, 2- of 4 persoonskamer, of je kunt kiezen voor een 1-persoonskamer met een meerprijs van 10,-.

Elke kamer is voorzien van een eigen wc en badkamer.

Alle maaltijden worden vers voor je bereid. Lekker, gezond en vegetarisch/veganistisch. Er wordt natuurlijk ook rekening gehouden met allerlei allergieën, en diëten.

 

 

In elke retraite krijg je veel ruimte voor jezelf, meditatie, zelfcompassie, oefeningen, reflectie, beweging en om de natuur in te gaan. Ook krijg je verschillende kleine oefeningen die je makkelijk mee kan nemen in je dagelijks leven. Door de retraite biedt jij jezelf de kans om op een andere manier naar je leven te kijken, te ontspannen en innerlijke vrede te ontdekken.

Om de stilte in je zelf te bewaren verzoeken we je om de telefoon uit te zetten, en tijdens het weekend je telefoon niet te gebruiken. Indien nodig wordt je verzocht om buiten het terrein te bellen. Je mag als je wilt een notitieboekje of dagboek bij houden.

Ervaar de kracht van de aandacht!

Gun jij jezelf een weekend rust met echte aandacht voor jezelf.

Wil jij uit je dagelijkse sleur en bewust worden van hoe het werkelijk met je gaat?

Meld je dan nu aan!

 

Een weekend om nooit meer te vergeten!

 

 

 

 

× Waarmee kan ik je helpen?