In maart 2015 had iemand mensen nodig voor haar opleiding om mee te oefenen. Daar zeg ik geen nee tegen. Ik wil altijd wel meer over mezelf te weten komen, dus nodigde ik haar uit. In dat gesprek hebben we ook een kaart getrokken.

Dit was dus het begin van mijn praktijk. Ik vertelde mijn man over het gesprek en mijn doel om een eigen praktijk te starten. Sereniteit/ Serenity bleef maar door mijn hoofd gaan. Eerlijk gezegd had ik daarvoor het woord nooit zo gehoord of bij stil gestaan. Maar ik voelde steeds meer dat ik hier hier mee wilde en mocht gaan doen. En uiteindelijk is het MySerenity geworden. Mijn natuurlijke innerlijke gemoedstoestand die ik met jou wil delen en ook jou wil laten ervaren. Ik geloof erin dat ieder mens hier toe in staat is. En vandaar dat ik er ook alles aan wil doen om jou hierin te ondersteunen om deze innerlijke gemoedstoestand van rust en vrede te ervaren.

Nu zijn we al weer wat jaren verder. En ook dit jaar heb ik weer van alles op het programma staan.

Zoals de trainingen, die starten in februari /maart;
mindfulness
zelfcompassie
mind-walk
loslaten

Stiltewandelingen gaan nu voortaan elke maand plaats vinden.
– Stilte wandelingen XL. ( 11 wandelingen in een jaar, en je  krijgt het thema en een oefening in de mail. )
– 4 seizoenswandelingen.
– Of meld je aan per wandeling.

Verdiepingsbijeenkomsten en verdiepingsdagen;
Dit jaar komen er verschillende verdiepingsbijeenkomsten mindfulness en zelfcompassie om weer je kennis op te frissen en meteen te verdiepen. Elke bijeenkomst heeft een eigen thema. En ze werken verdiepend op elkaar.

Nu kun jij je hier tijdig voor aanmelden.

Verdieping Mindfulness
Woensdagochtend 30-3.
Woensdagochtend 22-6.
Woensdagavond 21-9.
Maandag avond 21-11.
Aanmelden.

Verdieping Zelfcompassie
Woensdagavond 2-2.
Vrijdagochtend 8-4.
Woensdagochtend 1-6.
Woensdagavond 5-10.
Vrijdagochtend 9-12.
Aanmelden.

Verdiepingsdag aandacht en compassie/ mini retraite:  
Aandacht voor het hier en nu, zonder oordeel en met compassie voor jezelf. Op zo’n dag doen we allerlei oefeningen die je in het hier en nu brengen, je los laten komen van de dagelijkse beslommeringen en waarbij je innerlijke rust ervaart. Je komt weer helemaal tot jezelf. Op deze dag zijn we zowel binnen als buiten. Je kunt het zien als een kleine mini retraite… niet in stilte hoor. Het is een mooie dag waarin we samen oefenen, zaken bespreken en ervaringen delen. Je staat weer met beide benen  op de grond en gaat met meer innerlijke rust en nieuwe inzichten naar huis.

Data: Vrijdag 18-2.
Zondag 22-5.
Zaterdag 1-10.
Bij 6 deelnemers gaat deze dag door, ivm het huren van een locatie.
Aanmelden.   

Stilte dag 
Op een stilte dag ervaar je wat stilte voor jou kan doen. Een stilte dag is een goede gelegenheid om jezelf eens te verwennen met een gezonde dosis rust en aandacht. Ont-moet jezelf, neem de tijd om stil te worden en te luisteren naar je zachte stem. Laat al het moeten los, en kom tot rust. Stilte brengt inzicht, rust & inspiratie. Verken de kracht van de stilte!

Data:  zondag 27-3, 26-6, 20-11.
Bij 6 deelnemers gaat deze dag door ivm het huren van een locatie.
Indien je een training volgt en deelneemt aan de stilte dag,  betaal je een kleine bijdrage voor de locatie.
Aanmelden

Retraite; de weg naar jezelf  
En eindelijk is de retraite in zicht. 4 – 6 maart verblijven we in stilte in een klooster in Velp. Een weekend waarin je de stilte toe gaat laten, in contact komt met jezelf, je gaat openen… en je mag jezelf nog extra verwennen met een massage van Brenda als je daar zin in hebt. Brenda heb ik leren kennen bij de opleiding systemisch werk. Een schat van een mens, en ze gaat het hele weekend mee.  https://www.crealiefcoaching.nl/

Let op… er zijn nog maar 2 paar plekken vrij.
Aanmelden.

Meditatie les.
En elke week is er de mogelijkheid  voor meditatie les. Nu nog online,  maar hopelijk snel weer live.
Er zijn nog een paar plekken vrij. Om 19.00 en 20,00 uur.

En zit er iets voor je tussen? Laat het me weten, ook als je vragen hebt. Dan hoor ik het graag.

 

Ik wens je nog een fijne dag.

Liefs Laila

× Waarmee kan ik je helpen?