In deze training ga jij je met jezelf verbinden, je krijgt inzicht in hoe het werkelijk met je gaat. Je ziet, begrijpt en voelt het. Vanuit dit inzicht ontwikkel je zelfliefde/compassie en ga jij zorgdragen voor dat wat jij nodig hebt en loslaten wat je niet meer dient. Je erkent wat er is en ontwikkelt hierin jou eigen oplossing die nodig is om jou weer in balans te krijgen. Om jouw authentiek zelf te zijn.

Een krachtige werkwijze om mee te werken is een Familieopstelling. Een Familieopstelling geeft direct inzicht; in wat er gaande is in je leven, en in de dynamiek van jouw (gezin)systeem. Inzicht is een belangrijke stap tot verandering. Het betekent dan niet meteen dat hiermee alles is opgelost. Er kan wel veel veranderen door het inzicht wat je hebt verkregen, dit werkt namelijk nog verder door in jou en in het (gezin)systeem.

Vaak zie je dat systemen ook geholpen dienen te worden om weer ‘georganiseerd’ te zijn. Om alles op zijn eigen plek te zetten. Binding, ordening en balans zijn belangrijke begrippen binnen de Familieopstellingen. Zo zal bv een dochter weer de plaats van ‘dochter’ in gaan nemen en de verantwoordelijkheid die ze jaren heeft gedragen weer terug geven aan de ouders, waarbij de verantwoordelijkheid hoort. Het loslaten wat niet jou niet dient.

Met Familieopstellingen kom je veel sneller en dieper tot de kern, dus waarom maar blijven praten en analyseren, terwijl er een veel snellere methode voor handen ligt.

Laila heeft al 19 jaar ervaring in het begeleiden van mensen. In 2018 is zij begonnen met de methode Familieopstellingen. Ze heeft ontdekt dat dit samen met de technieken van mindfulness, bewust ademen, lichaamswerk, hartcoherentie, compassie, NLP en nog veel meer allemaal tot hetzelfde doel hebben. Namelijk dat je zelferkenning ontwikkelt, (oude) zaken los kunt laten en er bent voor jezelf, om uiteindelijk volledig jezelf te zijn.

Daar een enkele opstelling doorgaans niet de daadwerkelijke verandering tot stand brengt is deze cursus ontwikkeld. Door meerdere weken veelvuldig opstellingen te doen, ga je patronen herkennen en kun je loslaten of terug geven wat niet van jou is, geef je ruimte aan jezelf, en krijg je meer zelfliefde.

 

Voor wie

Voor jou, die nu werkelijk verandering wil in het leven. Je wilt je eigen pad lopen, en weer zelf aan het roer staan van je eigen leven. Je bent al lange tijd bezig met je eigen proces en nu wil je niet meer praten maar wel in je kracht komen staan. En je zelf zijn.

 

Wat brengt deze cursus jou

Je ervaart:  meer ruimte, innerlijke rust, ontspanning, energie,  erkenning.

Je bent: meer in balans, meer jezelf.

En krijgt: meer energie, zelfliefde/compassie.

Door de diepe ervaringen die je voelt, kom je als persoon tot inzicht en ontwikkel jijzelf de oplossing voor jouw vraag, zorg of probleem.

 

“De training loslaten afgerond, dit was een hele positieve ervaring. De antwoorden die ik heb gekregen kwamen luid en duidelijk binnen en daardoor weet ik eindelijk wat er wringt en hoe mezelf verder te ontwikkelen.

Voor mijn gevoel ben ik nu al een lichter persoon en ik kom nog maar net kijken.
Ik ben van plan om nog vervolgtrainingen te gaan volgen bij Laila en kijk hier erg naar uit. 
Laila is een warm persoon met veel liefde en aandacht voor wat ze doet en met wie ze dat doet. “
~Nadine~

Laila is een ervaren coach die haar technieken combineert met de Familieopstellingen. In deze training wordt hoofdzakelijk gewerkt met Familieopstellingen maar komen andere zaken tussendoor ook aanbod. Om jou zo veel mogelijk inzicht te geven, het oude los te laten, zaken daar neer leggen waar ze horen, zodat jij je eigen plek in kan nemen en jezelf kan zijn.

Laila zoekt samen met jou naar de kern, daar waar echte verandering mogelijk is. Dit werken op zielsniveau zal jou helpen te komen tot wie je bent. Let op: één opstelling kan jouw leven niet veranderen. In deze training kies je voor het proces. De ervaringen die je op doet tijdens deze 6 weken gaan zorgen dat je leven verandert.

Kortom: Een training die je denken, voelen en doen samen brengt. Je leert je hoofd met je hart te verbinden. Jij komt (meer) in balans doordat je doet wat er voor jou nodig is en richting neemt naar jou authentieke zelf.

Programma en tijdsinvestering

De training bestaat uit 6 wekelijkse trainingsbijeenkomsten van 2,5 uur. We werken met kleine en grote opstellingen. We geven aandacht aan hoe het nu met je gaat, wat er speelt, we werken met lichaamswerk, meditatieoefeningen en natuurlijk de Familieopstellingen. Samen vormen ze de basis van de training.

Naast de groepsbijeenkomsten vraagt de training aan je om wat meer bewust te zijn en open te staan voor alles (bv veranderingen) die je opmerkt.

Interesse om deel te nemen? Meld je vrijblijvend aan door je naam, telefoonnummer en email-adres te mailen aan laila@myserenity.nl. Zij neemt hierna contact met je op voor een (telefonische) intake. Hierna is de inschrijving definitief.

Praktische informatie

  • Investering: € 350,00.  Dit bedrag is inclusief de intakeprocedure en 6 trainingsbijeenkomsten.
  • Trainingsdata: maandagavond van 19.30-22.00 uur, woensdagavond van 19.30 – 22.00 uur / vrijdagochtend van 9.30 – 12.00 uur. Zie voor de actuele startdata de agenda.
  • Locatie: Valkenswaard, Westerhoven of in de regio Eindhoven.
  • Groepsgrootte: 6 – 10 deelnemers
  • Inschrijven: Meld je vrijblijvend aan door te mailen naar laila@myserenity.nl. We hebben daarna per mail contact om een moment af te stemmen voor de (telefonische) intake. Dit gesprek duurt ongeveer 60-90 minuten. We lopen dan een vragenformulier door, ik zal jou meer vertellen over de training en ook jij kunt dan al je vragen stellen.

Wil je meer informatie om te kunnen bepalen of dat deze cursus iets voor jou is, aarzel dan niet om hierover vragen te stellen of kom langs ter kennismaking. Bel dan met de trainer, Laila Visser 06-51751792.

Wil je eerst ervaren of een Familieopstelling iets voor jou is?

Laila verzorgd ook avonden met Familieopstellingen, daar kun je een vraag stellen of aanwezig zijn als representant. Zelfs het alleen aanwezig zijn en kijken kan al voor inzichten zorgen. Laat het Laila weten als je ergens over twijfelt, of kijk in de agenda wanneer een avond met Familieopstellingen is. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan een hele dag. Zie de pagina Familieopstellingen voor meer informatie.

Aanmelden.

Vul het onderstaande formulier in om je aan te melden voor deze training. Ik zal daarna met je contact opnemen voor de planning van de training.

Klik op de training die je wilt gaan volgen.
× Waarmee kan ik je helpen?