Trainingen in ont-moeten. Het ontmoeten van jezelf en het niet meer moeten. 

Welke training past bij jou op dit moment?

Wordt bewust van wat er nu gebeurd, in de natuur en met compassie voor jezelf.

Lees hieronder meer over de trainingen. en op de agenda kun je zien wanneer er een training wordt gegeven.

 

Wat is mindfulness?

Mindfulness betekent simpelweg: volledig bewust zijn van de huidige ervaring en deze zonder oordeel ervaren. Je kunt het woord ‘mindfulness’ vertalen met ‘opmerkzaamheid’ of ‘aandachtigheid’.

Het advies is om na mindfulness de zelf-compassie te volgen. Vanuit je fundament van opmerkzaamheid kun je met de training zelf-compassie de verdieping naar jezelf maken en de kwaliteit van leven nog meer verbeteren.

Kijk voor meer informatie over mindfulness op de pagina mindfulness, en de mindfulness training

 

Wat is zelf-compassie?

Zelf-compassie gaat over vriendelijk zijn voor jezelf. Zelf-compassie betekent dat je warm en begripvol bent naar jezelf wanneer je lijdt of wanneer je faalt of je tekort voelt schieten, in plaats van je gevoelens te negeren of jezelf onder te dompelen in zelfkritiek. Vriendelijkheid en mildheid kun je namelijk trainen. Zelf-compassie ­trainingen zijn voor iedereen die kwaliteit aan zijn leven wil toevoegen.

Met zelf-compassie krijg je een flinke verdieping naar jezelf en meer kwaliteit van leven. 

Voor de zelf-compassie training is het wenselijk dat je ervaring hebt met meditatie.  Bij voorkeur een mindfulness training,  maar is niet noodzakelijk. Mocht je een zelf-compassie training willen volgen zonder basis van mindfulness, bespreek dit dan vooraf met de trainer.

Kijk voor meer informatie over zelf-compassie op de pagina zelf-compassie, en de zelf-compassie training.

 

Wat is Mind-Walk?

Mind-walk is een training in de natuur. Je gaat je middels wandelingen in balans brengen. Opmerkzaam wandelen, bewegen, voelen, zien, ruiken en ervaren in 

relatie tot de natuur en anderen. Mind-Walk is een fijne manier van werken aan jezelf, het zorgt voor balans in spanning en ontspanning, doen en zijn, en je gaat meer ruimte voor jezelf ervaren en vergroten.  Zowel fysiek als mentaal. Het gaat om aandacht, beweging en ademhaling. Om plezier en ontspanning. Om jou.

Kijk voor meer informatie over mind-walk op de pagina mind-walk.

 

Wat is loslaten?

Loslaten is een 6 weekse training die je denken, voelen en doen samen brengt. Je leert je hoofd met je hart te verbinden. Jij komt (meer) in balans doordat je doet wat er voor jou nodig is en richting neemt naar jou authentieke zelf.

We werken met de natuurwetten; (Ver)binding, (Volg)orde en Geven en Nemen.

Hoe sta jij in verbinding met je familie, partner, organisatie, collega’s etc.  Welke plek neem jij in? En hoe staat iedereen ten opzichte van elkaar. Welke plek heeft eenieder in het gezin/ familie/ groep en gedraagt iedereen zich ook conform deze (volg)orde? Geven en nemen dienen evenredig in balans te zijn. Geef je veel aan je omgeving en krijg je dit naar verhouding ook terug uit je omgeving?

Kijk voor meer informatie over loslaten op deze pagina, wil je meer lezen over Systemisch werk/ familieopstelling bekijk dan deze pagina.

 

Individuele training

De trainingen kun je ook individueel volgen. Indien je liever de training individueel wilt volgen neem dan contact op. De individuele training wordt in de praktijk van My Serenity gegeven en dat kan eventueel ook bij jou thuis. Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor je kiest voor een individueel traject, zo kun je bijvoorbeeld slecht ter been zijn of ernstig ziek of wil je liever niet deelnemen aan een groep.

 

Incompany training

Naast de groepstrainingen geeft MySerenity ook trainingen aan bedrijven, in de vorm van een incompany training.  Voor meer informatie bekijk dan de pagina van de incompany training.

× Waarmee kan ik je helpen?