My Serenity verzorgt de trainingen mindfulness en zelf-compassie.

Trainingen in ont-moeten. Het ontmoeten van jezelf en het niet meer moeten.

Deze trainingen kun je afzonderlijk volgen. Het advies is om beide trainingen te volgen, met zelf-compassie krijg je een verdieping op de mindfulness en meer kwaliteit van leven.

Voor de zelf-compassie training is het wenselijk dat je eerst een fundament van opmerkzaamheid legt met een mindfulness training, het heeft de voorkeur maar is niet noodzakelijk. Mocht je een zelf-compassie training willen volgen zonder basis van mindfulness, bespreek dit dan vooraf met de trainer.

Op de agenda kun je zien wanneer er een training wordt gegeven.

 

Wat is mindfulness?

Mindfulness betekent simpelweg: volledig bewust zijn van de huidige ervaring en deze zonder oordeel ervaren. Je kunt het woord ‘mindfulness’ vertalen met ‘opmerkzaamheid’ of ‘aandachtigheid’.

Kijk voor meer informatie over mindfulness op de pagina mindfulness, en de mindfulness training

 

Wat is zelf-compassie?

Zelf-compassie gaat over vriendelijk zijn voor jezelf. Zelf-compassie betekent dat je warm en begripvol bent naar jezelf wanneer je lijdt of wanneer je faalt of je tekort voelt schieten, in plaats van je gevoelens te negeren of jezelf onder te dompelen in zelfkritiek. Vriendelijkheid en mildheid kun je namelijk trainen. Zelf-compassie ­trainingen zijn voor iedereen die kwaliteit aan zijn leven wil toevoegen.

Kijk voor meer informatie over zelf-compassie op de                                                                                          pagina zelf-compassie, en de zelf-compassie training.

 

Individuele training

De training kun je ook individueel volgen. Indien je liever de training individueel wilt volgen neem dan contact op. De individuele training wordt in de praktijk van My Serenity gegeven en dat kan eventueel ook bij jou thuis. Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor je kiest voor een individueel traject, zo kun je bijvoorbeeld slecht ter been zijn of ernstig ziek.

 

Incompany training

Naast de groepstrainingen geeft My Serenity ook trainingen aan bedrijven, in de vorm van een incompany training.  Voor meer informatie bekijk dan de pagina van de incompany training.