Hoi lieve allemaal,

Wellicht hebben een aantal van jullie al vakantie of heb je het alweer achter de rug.

Tijdens de vakantie geven we ons zelf over aan het niets doen. Een moment om te ontspannen, waarin we ons over geven aan het nu en aan onze behoeften. En doen we waar we op dat moment zin in hebben.

Helaas stoppen we hiermee als de vakantie voorbij is. En gaan we weer over op de orde van de dag. We nemen niet meer zoveel pauze en we mogen zeker niet zomaar een dag of een tijdje niets doen. (ergens zit een criticus in ons die ons hiervoor afwijst en zegt dat we eerst van alles moeten doen, we moeten het verdienen). Waardoor we niet meer luisteren naar ons lichaam en onze behoeften geen aandacht geven en / over vervullen.

Ik wil jullie vragen om het deze keer eens anders te doen;

  • Neem dat gevoel van ontspanning mee in je dag, en neem af en toe een korte pauze om je balans te checken. Hoe zit ik er nu bij?
  • En gun je zelf dan nog een paar minuten ‘niks doen’. Je weet nu weer immers hoe dat moet en waarom dat zo belangrijk is.!! Vakantie zit er namelijk vol van…

Alleen jij weet wat je nodig hebt en alleen jij kan dat aan jezelf geven. Jij bent diegene die jezelf hiervoor toestemming geeft en het jezelf gunt. En merk je dat je in je oude vertrouwde gewoonte van werken bent geschoten.Β  Je weet je mag altijd weer opnieuw beginnen.

Gun jezelf momenten van rust, ga langzaam door het leven en geniet!!

Ik wens je een hele fijne vakantie toe, en een goede start op je werk.

Liefs Laila πŸ˜˜πŸŒΈπŸ™

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Waarmee kan ik je helpen?