MySerenity en bedrijven; trainingen, workshops, persoonlijke training/coaching

 

Trainingen voor gezonde medewerkers

MySerenity brengt professionele trainingen en workshops naar bedrijven. Deze trainingen zijn speciaal ontwikkeld voor professionals binnen de huidige hectiek van het werk.

De trainingen zijn gericht op jouw werknemers, compact en no-nonsense, gebaseerd op de moderne wetenschap en psychologie. Gericht op persoonlijke ontwikkeling en de algehele gezondheid, zowel fysiek, mentaal, sociaal en bewustzijn.

Training op maat

Voor een gezonde medewerker is het goed om in gesprek te gaan over het bedrijf en wat je wilt voor je medewerkers.  Zodat we samen een programma op maat kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan een fit-programma, een balans-programma of juist meer gericht op mindset, ontspanning of leren omgaan met stress en werkdruk.

In dit op maat gemaakte programma kunnen onderdelen zitten van mindfulness, compassie, beweging, buiten, gezonde voeding, mindset, talenten, zingeving, enz.  De programma’s kunnen bestaan uit een of meerdere trainingen en workshops.

Voordelen voor de organisatie

De trainingen leveren bewezen verbetering in de gezondheid van de medewerker. Duurzame inzetbaarheid, stressreductie, productiviteit en effectiviteit, leiderschap en onderlinge relaties zijn hoofdthema’s waarin de trainingen een meetbare impact laten zien.

Mindfulness voor bedrijven is bewezen effectief

Een snel groeiend aantal wetenschappelijke publicaties bevestigt dat Mindfulness training binnen bedrijven positieve effecten heeft op de gezondheid, effectiviteit en de houding van de werknemers. Er zijn al veel grote bedrijven jou voorgegaan, die hun medewerkers mindfulness hebben laten volgen. Bijvoorbeeld Cisco, met veel positieve effecten. En dit is een ander artikel over de effecten van mindfulness.

Positieve effecten op werknemers

  • Fysiek: meer energie, beter slapen, gezonder voelen.
  • Mentaal: 50% minder kans op burn-out, beter kunnen ontspannen, minder last hebben van stressvolle periodes of situaties, betere concentratie en bewuster reageren op (uitdagende) situaties.
  • Sociaal: Bewuster en beter aangaan van relaties en effectievere communicatie.
  • Bewustzijn: authentiek zijn, meer veerkrachtig ervaren en meer zelfvertrouwen.

Workshops voor bedrijven

MySerenity verzorgt workshops voor groepen professionals.  De workshops worden naar wens en op maat gemaakt.  De workshops kunnen een laagtrempelige manier zijn om kennis te maken met mindfulness, Mind-Walk of positieve gezondheid.

Een workshop kan ook deel uit maken van een programma’s, een teamdag of een bepaald evenement.

Trainingsaanbod (niet op maat)

Een van de onderstaande training wordt door bedrijven soms breed aangeboden aan de medewerkers, aan een team of aan een specifieke selectie van mensen binnen de organisatie. Voor de betrokkenheid is het van belang dat deelnemers zelf voor hun deelname kiezen.

Mindfulness training.

Mind-Walk training.

Zelfcompassie training.

Persoonlijke training/coaching

Als de behoefte bestaat om iemand persoon te coachen of te trainen is dat ook mogelijk. De combinatie van systemisch werk (coaching) en een Mindfulness training is zeer effectief gebleken. In sommige gevallen is de positie binnen het bedrijf de reden voor een persoonlijk traject, in andere gevallen is er een specifiek of persoonlijke vraag waarop de coaching en training wordt toegespitst. Een veelvoorkomend traject is: 3 coaching sessies, gevolgd door 8 lessen Mindfulness, afgerond door 3 coaching sessies. Alle sessies duren ongeveer 1,5 uur.

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een op maat gericht programma , training, een workshop of persoonlijke training/coaching ? Bel me dan op 0651751792 of stuur een mail naar laila@myserenity.nl.

 

× Waarmee kan ik je helpen?