Als je naar buiten gaat, gebeurt er iets met je. Je staat meer open en je lijf ontspant. En zodra je meer in beweging komt kan je meer loslaten. Herken je dit? Dan is walk&talk misschien iets voor jou.

Tijdens mijn wandelsessies zijn de straat, het bos en het park de praktijkruimte.

Buiten zijn, in de natuur, is goed tegen stress en je bent weg van je dagelijkse beslommeringen. Terwijl we door een mooie omgeving lopen, praten we over de dingen die jij tegenkomt in je dagelijks leven.  We nemen tijd om, letterlijk en figuurlijk, even stil te staan en om ons heen te kijken. Soms houd ik je een spiegel voor, de andere keer praten we over je voortgang of vraag ik je dieper in jezelf te kijken.

Tijdens de sessie maak ik gebruik van het letterlijk in beweging zijn, het voelen wat er in je lichaam gebeurt en de natuur helpt ons ook mee. Zo kunnen we spelen met het looptempo en bijvoorbeeld ingaan op iets wat we onderweg tegen komen. Ook zal ik je uitnodigen om meer contact te maken met je eigen lichaam en gevoel.

Wat voel je en wat neem je waar tijdens de wandeling?
Wat gaat er door je heen als je wandelt, of juist eens stilstaat bij een situatie in jouw leven?
Waar loop jij momenteel tegenaan, of waar loop je juist voor weg?
Herken jij patronen van jezelf en wil je daar al wandelend mee aan de slag?
Wat voel of ervaar jij als je een nieuw gebied bewandelt? Of is het veiliger het bekende pad te blijven volgen?
Hoe ga je om met de weersomstandigheden tijdens onze wandeling?
Kies jij de route of laat jij je sturen door de ander?
Kan jij de omgeving zien, voelen en ervaren? Of ben je teveel met jezelf bezig en vraagt het hoofd de aandacht?

Maak gratis kennis met mij. Je mag vrijblijvend op kennismaking komen en dan beslis jij daarna of je verder wil.  Wil je over gaan op een intake dan krijg je inzichten mee, waarmee je zelf verder kunt of wat je doet besluiten om toch een stapje verder te gaan.

Boek een sessie.

Afspraak afzeggen. Een afspraak kan telefonisch of via whats app worden afgezegd.
Afzeggen is kosteloos tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de sessie, daarna zal ik helaas een deel van het verschuldigde bedrag in rekening moeten brengen.
Wanneer in het geheel geen afmelding plaatsvindt, ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd geheel in rekening te brengen.

 

× Waarmee kan ik je helpen?