Wie ben ik als trainer en coach? 

Laila Visser

Sinds april 2015 werk ik met veel enthousiasme en voldoening aan mijn eigen praktijk in Valkenswaard, My Serenity.

In deze naam zit veel van mijn eigen persoonlijke ervaringen. In het begin van 2015 heb ik een aantal mooie inzichten gekregen en heb daarin mijn eigen innerlijke kracht en sereniteit ervaren. Een kalme en positieve gemoedstoestand met mildheid (voor mezelf) zorgt voor innerlijke vrede. Rust, verbinding en liefde echt voelen en herkennen. De interne energie die mij kracht geeft om te doen wat goed voelt. Mijn levenspad en richting…

Omdat dit zo’n enorm prettig en krachtig gevoel is en ik dat iedereen wil laten ervaren heb ik bewust gekozen om hier iets mee te gaan doen en is My Serenity ontstaan.

Deze sereniteit zit in mij en vanuit pure eerlijkheid en openheid voer ik gesprekken, geef ik trainingen en andere activiteiten vol warmte en rust.

Alles wat ik bied zie ik als een kans voor ontwikkeling in bewustwording om te worden wie je werkelijk bent. Door op een andere manier te kijken naar jezelf kun je wellicht loskomen van oude patronen en een nieuwe of andere weg in gaan die meer bij je pure zelf past. Hierbij werk ik vanuit het nu, houden we het realistisch, en bekijken we samen waar de mogelijkheden liggen.

Ik ben betrokken, empathisch, rustig, open, eerlijk en zorgzaam. Ik heb een vrolijk en warm karakter en heb een grote passie voor het welzijn van ieder mens.
Daarnaast vraag ik door tot de kern, kan ik goed luisteren, durf ik te confronteren en feedback te geven. Vooral het luisteren is mijn grote kracht en ik voel situaties en mensen haarfijn aan. Mensen voelen zich op hun gemak bij mij en worden uitgenodigd om hun hart te luchten en om een stapje dieper te gaan.

Ik geef niet zo maar op en ik werk altijd met respect. Een aantal punten waar ik voor sta: iedereen wordt in zijn of haar waarde gelaten (ook jezelf), de persoon krijgt of heeft contact met zichzelf en komt zelf tot antwoorden/inzicht/oplossingen (daarvoor bied ik allerlei middelen, vormen en vragen aan).

Door mijn grote ervaring (sinds 2001) in het ondersteunen van mensen en de verschillende manieren van gespreksvoering sluit ik aan bij de behoefte van ieders persoon. Ik ben van mening dat iedereen zelf, vanuit zichzelf weet wat echt goed is voor hem of haar. De oplossing ligt immers in jezelf. En daardoor kunnen we de goede verbinding maken en komen we tot de kern van wie jij bent. Een prachtig mens!

Voor meer informatie over mijn ervaringen en opleidingen kun je hier klikken voor mijn Linkedin Profiel.

Ik wil je mijn warmte, kalmte, mildheid, begrip, zacht-moedigheid, duidelijkheid en energie aanbieden om jou in verbinding te krijgen met jezelf, jou er te laten zijn voor jezelf en om je eigen serenity te bereiken of te ervaren.

Ik krijg veel energie van het werken met mensen en geef deze energie ook graag door. 

Ik woon in Valkenswaard, daar heb ik ook een praktijkruimte. Ik ben getrouwd en moeder van twee prachtige zonen. Door hen voel ik me ontzettend gesteund en krijg ik alle ruimte om mijzelf te ontwikkelen en te doen waar ik voor sta.

Kennismaken? 

Om te weten te komen wat mijn werk/opleiding geschiedenis is,  wil ik je vragen om mijn linkedin profiel te bekijken. Daar heb ik het meeste staan.  Of bekijk dit bestand voor Mijn opleidingen en trainingen.

Verder ben lid van de volgende beroepsverenigingen;

 

× Waarmee kan ik je helpen?