Mijn naam is Laila Visser. Moeder van twee prachtige zonen en getrouwd met een man die mij ontzettend steunt en alle ruimte geeft om mijzelf te ontwikkelen en te doen waar ik voor sta.

Sinds april 2015 werk ik met veel enthousiasme en voldoening aan mijn eigen praktijk in Valkenswaard.
My Serenity, in deze naam zit veel van mijn eigen persoonlijke ervaringen.

In het begin van 2015 heb ik een aantal mooie inzichten gekregen en mijn eigen innerlijke kracht en sereniteit ervaren. De kalme en positieve gemoedstoestand, met mildheid voor mezelf geeft innerlijke vrede. Rust en verbinding met mijzelf, liefde voor mezelf en voor de ander echt voelen en herkennen. Interne energie die mij kracht geeft om te doen wat goed voelt. Mijn levenspad en richting.

Omdat dit zo’n enorm prettig en krachtig gevoel is en ik dat iedereen wil laten ervaren heb ik bewust gekozen om hier iets mee te gaan doen en is My Serenity ontstaan.

Deze sereniteit zit in mij en vanuit pure eerlijkheid en openheid neem ik deze mee in al mijn gesprekken, trainingen en andere activiteiten die ik geef.

Alles wat ik jou bied zie ik als een ontwikkelproces voor jou om bewust te worden van jezelf. Door op een andere manier te kijken naar jezelf kun je wellicht loskomen van oude patronen en een nieuwe of andere weg in gaan die meer bij je pure zelf past. Hierbij werk ik vanuit het nu, realistisch en samen bekijken we waar de mogelijkheden liggen.

Door mijn grote ervaring (sinds 2001) in het coachen van mensen en de verschillende manieren van gespreksvoering sluit ik aan bij de behoefte van ieders persoon. Ik ben van mening dat iedereen zelf, vanuit zichzelf weet wat echt goed is voor hem of haar. De oplossing ligt immers in jezelf. En daardoor kunnen we de goede verbinding maken en komen we tot de kern van wie jij bent. Een prachtig mens!

Mijn sereniteit; de warmte, kalmte, mildheid, begrip, zacht-moedigheid, duidelijkheid en energie voor jou om je eigen sereniteit te bereiken of te ervaren.

Ik krijg veel energie van het werken met mensen en geef deze energie ook graag door.